e
Banner

Etiketler: geçmişten geleceğe



‘Geçmişten Geleceğe’ ekibi UTİKAD Yönetimine Talip


Yayın: 29-09-2020
Kategori: Lojistik

Kasım ayı sonunda yapılması planlanan UTİKAD 38. Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda yönetime talip olan ‘Geçmişten Geleceğe’ ekibi UTİKAD tarihinde bir ilki gerçekleştiriyor. Tüm lojistik hizmetleri temsil eden firmaların bir araya gelerek oluşturduğu yapılanma adına konuşan Dr. Kayıhan Özdemir Turan, bugüne kadar yapılanların değerini bildiklerini ifade ederek UTİKAD’ı ve lojistik sektörünü daha yükseklere çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.




Lojistik sektöründe hedef 100 milyar doları aşmak


Yayın: 16-10-2020
Kategori: Lojistik

UTİKAD 38. Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda yönetime aday olan “Geçmişten Geleceğe” ekibi, seçildikleri takdirde hayata geçirecekleri projelerini düzenledikleri basın toplantısıyla açıkladı. Dr. Kayıhan Özdemir Turan, ekip adına yaptığı konuşmada, dünya ölçeğinde yapılan çalışmalarda lojistik sektörünün GSYH içerisindeki payının ortalama yüzde 13 olarak kabul edildiğini belirtti.




Geçmişten Geleceğe ekibi U-ETDS Webinar'ı düzenledi



UTİKAD’ın 38. Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda yönetime aday olan “Geçmişten Geleceğe” Ekibi, yeni yıl itibariyle uygulanmaya başlanacak Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi (U-ETDS) hakkında webinar organize etti. Yüze yakın lojistik şirketi temsilcisinin katıldığı çevrimiçi seminerde, katılımcıların sisteme dair soruları da yanıtlandı.




Yeniay 2021’de yüzde 25 büyüme hedefliyor



Yeniay 2021 yılı için büyüme hedefini yüzde 25 olarak belirledi. Gerçekleştirdikleri yatırımlarla 2021’e hazır olduklarını belirten Yeniay Lojistik’in kurucu ortaklarından Nermin Önder, Türkiye’de ilk 10 acente içinde yer aldıkları hava kargoda büyümeye devam edeceklerini, denizyolunda atılım yapacaklarını, mikro ihracat alanında ise adımlarını hızlandıracaklarını söyledi. 




“Geçmişten Geleceğe UTİKAD” ekibi çalışmalarını açıkladı



UTİKAD 38. Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda yönetime aday olan “Geçmişten Geleceğe UTİKAD” ekibi, mart ayında yapılması beklenen seçim öncesi yayınladığı yeni mektupla bugüne kadar yaptıklarını üyeler ile paylaştı. Ekip adına Dr. Kayıhan Özdemir Turan’ın kaleme aldığı mektupta, göreve gelmeleri halinde hayata geçirilecek yeni yönetim anlayışına da değinildi. Mektupta, “Geçmişten Geleceğe Birlikte El Ele felsefesi ile etik değerler doğrultusunda, bilginin ve tecrübenin paylaşarak çoğalacağına olan inancımızla çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.